• Ştiaţi că… Nostradamus a prezis atentatele de la 11 septembrie 2001?

  Ştiaţi că… Nostradamus a prezis atentatele de la 11 septembrie 2001?
  Nostradamus, pe numele său real Michel de Nostredame, a fost un faimos medic, cabalist şi farmacist francez, care a devenit celebru datorită lucrării Les Propheties, editată prima dată în anul 1555.
  În literatura tuturor timpurilor i s-a acordat titlul de prevestitor a marilor evenimente care se desfăşurau sau urmau să se întâmple în lume.
  Lucrările lui Nostradamus sunt realizate din catrene, multe dintre ele au fost de-a lungul timpului interpretate sau traduse greşit.
  Într-un catren, Nostradamus vorbeste despre „cerul in flăcări”, „oraşul nou”, “traznet uriaş” şi “doi fraţi răpuşi”. Atacurile aeriene din New York sunt susţinute de referinţele la foc şi teroare din cer, oraşul nou, marele oraş, precum şi de faptul ca metropola este situată la aproximaiv 45 grade latitudine nordică.
  Principalele clădiri ale World Trade Center aveau câte 110 etaje şi au fost cele mai mari clădiri din lume între anii 1972-1973. Complexul de clădiri a fost distrus în totalitate la momentul atacurilor teroriste de la 11 septembrie 2001, când două avioane deturnate de membrii ai Al-Qaeda au fost prăbuşite în fiecare dintre cele două turnuri gemene.
  „Anul 1999 şapte luni
  Din cer va veni marele Rege al Terorii.
  Ca sa reinvie marele rege al Mongolilor.
  Înainte şi după, Marte domneşte prin noroc.
  La 45 de grade cerul va arde,
  Focul să se apropie de marele oraş:
  Într-o clipă o flacară mare va creşte,
  Când unul va cere dovada de la Normanzi.”

  Carmen

  arrow